"ACE VAKANTIEWONINGEN": Dè plek op Internet om permanent uw gratis advertentie te zetten voor de verhuur van uw vakantiewoning, appartement, chalet, vakantiehuisje, bungalow, sta-caravan, enz.

Annulerings- of reisverzekering nodig? Klik hier voor méér informatie en online aanvragen


Diverse domeinnamen met betrekking tot vakantiewoningen te koop:

voor info klik hier
(advertentie)

Uw auto-pechhulp in binnen- en buitenland


Als verhuurder van een vakantie-accommodatie kunt u - via de bon onderaan deze pagina - volledig gratis een (Nederlandstalige) advertentie voor uw accommodatie laten plaatsen op één van de landenpagina's van de website van ACE Vakantiewoningen met - eveneens gratis - een directe link naar uw eventuele eigen website.

(Door een website die gekoppeld is aan uw advertentie zult u minder snel geconfronteerd worden met te vrijblijvende verzoeken om informatie. De belangrijke gegevens heeft men immers al op Internet kunnen vinden. Dit leidt voor u bovendien tot een kostenbesparing omdat u niet voor 'jan joker' uw dure informatiemateriaal behoeft te verzenden. In de regel zullen namelijk alleen min of meer serieuze belangstellenden contact met u opnemen.

Nogmaals, uw permanente advertentie met een link naar een website is volledig gratis.

Groot aantal bezoekers
Maandelijks trekt de homepage van 'ACE Vakantiewoningen' vele duizenden bezoekers, dus los van de bezoekers op de afzonderlijke landenpagina's. Dat zegt iets over de belangstelling voor onze site. Toppers onder de landenpagina's zijn Nederland, Frankrijk, Italië en Spanje. Maar ook de andere landenpagina's worden goed bezocht.

Wat is het addertje onder het gras?
Er is geen addertje onder het gras. Een gratis advertentie betekent ook echt gratis. We streven daarbij voor u en voor ons door samenwerking naar een win-win situatie. Ons aandeel daarin is een gratis permanente advertentie (voor een voorbeeld klik hier )) en onze bewezen inspanning om zoveel mogelijk bezoekers naar de website van 'ACE Vakantiewoningen' (en daarmee naar de landenpagina's) te trekken.

Gratis komt u aan nieuwe huurders
Gratis en voor niets komt u als verhuurder aan nieuwe gasten. Wij zorgen ervoor dat er bezoekers op de site van ACE Vakantiewoningen komen èn via een link in uw advertentie daardoor ook op uw eventuele eigen website; extra bezoekers aan uw website kunt u op uw eigen website aantrekken door deze aan te melden voor de "Vakantie" SiteRing (zie onderaan deze pagina voor meer informatie daarover).

Relatie worden bij 'ACE Vakantiewoningen' kan u dus behoorlijk wat advertentiekosten besparen zonder dat het u geld kost, getuige bijvoorbeeld de volgende e-mail van een verhuurder: "We hebben nu al een aantal jaren een advertentie bij u staan en krijgen daar veel reacties op".

Samenwerking/win-winsituatie
Met onze samenwerking bieden we u als particuliere verhuurder de mogelijkheid om gratis huurders te verwerven maar ook om uw verhuur een professionelere uitstraling te geven. Ùw deel als verhuurder in onze samenwerking bestaat er namelijk uit om aan uw Nederlandse en Belgische gasten bij uw boekingsbevestiging (die u toch moet verzenden) onze van de Elvia Annulerings- en Reisverzekering in te sluiten. Door het meesturen van onze reis-/annuleringsverzekeringsfolder geeft u uw verhuur een nog professionelere uitstraling, terwijl ook de schade-afwikkeling door een professioneel assurantietussenpersoon wordt afgehandeld.

U heeft daar geen omkijken naar. En u vermindert daarmee het risico van niet-betalen bij annulering. (Jaarlijks keren we enkele tienduizenden euro's aan vergoeding van annuleringsschade uit; in een aantal gevallen werd - in overleg met de huurder - de nog verschuldigde restanthuursom door ons rechtstreeks aan de verhuurder overgemaakt). Daar onze revenuen moeten komen uit de provisie op de annulerings- en reisverzekeringen zal het duidelijk zijn dat het gratis plaatsen van de advertenties en het onderhoud ervan alleen maar vol te houden is, als elke verhuurder ook de annuleringsfolders meezendt. Anders is er immers ook geen sprake van een win-win-situatie voor beide partijen.

Éen van de met ons samenwerkende verhuurders sloot voor zijn eigen wintersportvakantie bij ons een annuleringsverzekering af (het gemak dient de mens nietwaar en een win-winsituatie komt ook zo optimaal tot zijn recht). Door een ernstige, plotselinge, ziekte van één van de ouders moest een week vóór aanvang de vakantie geannuleerd worden. Een maand later was door ons de schadevergoeding reeds uitgekeerd. We kregen daarop de volgende e-mail van uw collega:

"Vandaag hebben we met dank de uitbetaling ontvangen van Euro 1410. Ik wil u hierbij bedanken voor de prettige en vlotte afhandeling en zal dan ook zeer trouw uw foldertjes blijven toesturen naar mijn huurders en hen op het hart drukken, dat het een prima verzekering is".


De ervaring leert dat uw gasten de service van uw zijde (het bijsluiten van een aanvraagformulier voor een annulerings- en reisverzekering) op prijs stellen. Het gemak dient immers de mens. Met een vakantie is vaak een hoop geld gemoeid. Maar veel consumenten weten al helemaal niet dat een annuleringsverzekering binnen zeven dagen na boeking afgesloten moet worden.

(U kunt uw advertentie op de desbetreffende landenpagina overigens nog laten opvallen tussen alle andere adventies door in plaats van de normale zwarte tekst te kiezen voor rode tekst. of een andere kleur naar keuze. Aan de plaatsing van een steunkleur zijn wel (éénmalig) kosten verbonden (€ 25,- exclusief BTW; prijs in 2004). Voor alle duidelijkheid: een advertentie in zwarte tekst is gewoon gratis.

Ook is het mogelijk om bovenaan de landenpagina waar uw advertentie op staat een door u te leveren banner te plaatsen met een link naar uw website. Klik hier voor een voorbeeld. U betaalt daarvoor per 12 maanden slechts een vergoeding van € 116,90 ex btw (prijs 2004). Kunt u zelf geen banner aanleveren, dan kunnen wij die voor u maken à raison van € 45,-) ex btw.

Een advertentiebutton met een link naar uw website op de homepage van 'ACE Vakantiewoningen' (zo'n 125.000 bezoekers per jaar) heeft u al voor € 340,50: prijs 2004) per 12 maanden; voor plaatsing van een banner op onze homepage betaalt u slechts € 455,- ex btw per 12 maanden (prijs 2004; deze periode wordt - indien niet 6 weken van te voren opgezegd - steeds automatisch verlengd voor een periode van 12 maanden.

Enthousiaste reacties
Wij krijgen van verhuurders regelmatig enthousiaste reacties over onze samenwerkingsformule:
men heeft een permanente gratis advertentie, gratis bezoekers en men heeft een oplossing voor de vraag naar een annuleringsverzekering. Zo ontvingen we bij voorbeeld de volgende e-mail (één van de vele bedankjes): "Veel dank voor het feit dat we bij u kunnen adverteren, want het levert ons veel reakties op! Stuur de annuleringsfolder dan ook braaf met de boekingen mee. Kunt u mij nieuwe folders sturen?"

Het is uiteraard aan uw huurder of hij of zij ook daadwerkelijk het annuleringsrisico wil afdekken. Bij annuleringsproblemen tussen u en de huurder kunt u uw huurder er dan echter wèl op attenderen dat men een annuleringsverzekering had kunnen afsluiten en dus blijkbaar - door niet af te sluiten - willens en wetens het annuleringsrisico heeft willen lopen.

Wij doen het verzekeringswerk
Voor alle duidelijkheid: Uw huurders vragen rechtstreeks bij Smit Consult Assurantiën (via de folder, de telefoon of online op Internet) hun annulerings- of reisverzekering aan. U heeft daar verder geen werk aan of zorg over. Ook een eventuele schade-afwikkeling (annulering wegens een gedekte gebeurtenis) wordt volledig door Smit Consult Assurantiën gedaan. Verzekeren is tenslotte een vak apart. Wordt een annulerings- of reisbagageschade door Elvia toegewezen, dan maken wij de schadevergoeding na ontvangst van het bericht van Elvia, de volgende dag reeds over. We schieten de schade-uitkering dus - bij wijze van service - aan de gedupeerde verzekerde(n) voor. Uw gasten hebben (of u als verhuurder heeft ) daardoor sneller een schade-uitkering op bank- of girorekening. (Voor wie trouwens niet weet wie of wat Elvia Reisverzekeringen is: het is een dochteronderneming van de gróótste verzekeringsmaatschappij in Europa: Allianz).

(n.b. voor alle duidelijkheid: niet elke gebeurtenis wordt door een annuleringsverzekering gedekt: gevolgen van autopanne, files, weersomstandheden, MKZ of wegblokkades zijn bijvoorbeeld géén gedekte gebeurtenissen; dat soort calamiteiten zijn namelijk niet te verzekeren; dat geldt niet alleen voor Elvia, maar voor alle verzekeringsmaatschappijen; annulering wegens ermstige ziekte van het huisdier (poes, hond of paard) is bij Elvia bij de gewone annuleringsverzekering weer wèl gedekt - ).

Géén kosten internationaal betalingsverkeer
Uw Belgische gasten kunnen overigens de premie voor de annulerings- en/of reisverzekering aan ons voldoen in €'s op onze bankrekening bij f bij de Fortis-bank in België, zodat zij geen ingewikkelde procedures behoeven te doorlopen voor internationaal betalingsverkeer.
Vul de bon in voor een gratis advertentie
Met onze samenwerkingsformule - die door veel verhuurders enthousiast is ontvangen - streven we voor u en voor ons een win-win situatie na. 'Let's be partners' en gebruik de bon onderaan deze pagina.

PS Helemaal onderaan deze pagina vindt u overigens een ander initiatief van ACE Vakantiewoningen: de "Vakantie" SiteRing: een netwerk van vakantie-gerelateerde websites. Heeft u een website op vakantiegebied? Meldt u aan als deelnemer in de Ring.

NB: De gratis advertentieservice van ACE Vakantiewoningen is financieel alléén vol te houden als iedere verhuurder ook zijn deel van de win-winsituatie nakomt door een annuleringsfolder mee te zenden naar iedere huurder bij de reserveringsbevestiging. Die verplichting neemt u op zich als u een permanente gratis advertentie laat plaatsen. Tenslotte bespaart u door onze inspanningen de nodige (doorgaans hoge) kosten van acquisitie.

MiniAds.nl
MiniAds.nl
Hier kunt u eventueel eerst bekijken hoe de advertenties eruit zien , zodat u een indruk heeft van de opmaak en mogelijkheden. (Onderstreept met andere kleur wil zeggen dat daar een direkte link is naar een eigen website van de verhuurder met meer informatie. Het onderstreepte woord 'E-mail ' geeft aan dat daar een direkte link is naar het e-mailadres van de verhuurder.
PRINT DEZE PAGINA UIT, VUL ONDERSTAANDE BON DUIDELIJK LEESBAAR IN EN STUUR DEZE NAAR
SMIT CONSULT ASSURANTIËN/ACE VAKANTIEWONINGEN, Postbus 520, 3990 GH Houten (Nederland) of zend hem ingevuld per e-mail (ace@vakantiewoningen.org

Door grote drukte duurt het doorgaans geruime tijd voordat we uw advertentie kunnen plaatsen. U moet rekenen op tenminste 6 maanden wachttijd na inzending (wijzigingen in bestaande advertenties hebben overigens absolute voorrang en worden doorgaans binnen 48 uur aangebracht).

U kunt de ingevulde bon ook faxen (030-63.43.944) of e-mailen. Wilt u eerst méér informatie, belt u dan 030-63.40.715 (vanuit het buitenland: +31-30-63.40.715) bij voorkeur op dinsdag of vrijdag.


BON VOOR

GRATIS ADVERTENTIE
(Na plaatsing krijgt u per e-mail of per post bericht)
================================================================
Naam:............................................................................................................ M/V

Adres:..........................................................................................................

Postcode + woonplaats:...........................................................................................


Tel: ........................................

(Bovenstaande gegevens worden niet in uw advertentie vermeld, tenzij u anders aangeeft).


Aantal folders annuleringsverzekering (invullen verplicht): (kruis aan of vul in) []10 []15 []25 []......

Hieronder treft u mijn gratis advertentie voor Internet aan:

Land:........................................ Regio + Plaats:...............................................................

Eventuele URL (=internetadres) van uw bestaande website: http:// ...........................................................................................

Telr. waar huurders informatie kunnen krijgen: ...............................................................

en/of eventueel te vermelden E-mail-adres: .......................................................................

(Hieronder laat u de eigenlijke tekst van uw advertentie volgen; max 4 regels, elk max 100 tekens/spaties)
(De hierboven reeds vermelde informatie behoeft u niet opnieuw te vermelden; die valt ook buiten het maximaal aantal tekens)

..............................................................................................................................................

..............................................................................................................................................

...............................................................................................................................................

..............................................................................................................................................AANVULLENDE GEGEVENS:
1. Advertentietekst in rood vermelden? (ja/nee) [NB: Bij 'ja' wordt u éénmalig € 25,- (ex BTW) in rekening gebracht. Bij 'nee' zijn er geen kosten en wordt de tekst in standaard zwart uitgevoerd. ]

2a. Wilt u een eigen banner met een link naar uw site bovenaan op 'uw' landenpagina bij 'ACE Vakantiewoningen' (waar dus ook uw advertentie op staat) plaatsen? [Ja/nee]. [Bij 'ja' wordt u een jaarlijkse vergoeding in rekening gebracht van € 116,90 ex btw. Een overeenkomst wordt steeds aangegaan voor 12 maanden en wordt - indien niet 6 weken van te voren opgezegd - automatisch verlengd voor een periode van 12 maanden.

2b. Indien u 2a met 'ja' beantwoord hebt, levert u dan zelf een banner aan? [ja/nee]; (indien 'nee' dan kunnen wij voor u een banner maken tegen een éénmalige vergoeding van € 45,- ex btw).

3. Wilt u een eigen button plaatsen met een link naar uw eigen website bovenaan op de homepage van 'ACE Vakantiewoningen'? (ja/nee). [Bij 'ja' wordt u een jaarlijkse vergoeding in rekening gebracht van € 340,50 ex btw]. Een overeenkomst wordt steeds aangegaan voor 12 maanden en wordt - indien niet 6 weken van te voren opgezegd - automatisch verlengd voor een periode van 12 maanden.

4. Wilt u een eigen banner plaatsen met een link naar uw eigen website bovenaan op de homepage van 'ACE Vakantiewoningen'? (ja/nee). [Bij 'ja' wordt u een jaarlijkse vergoeding in rekening gebracht van € 455,- ex btw]. Een overeenkomst wordt steeds aangegaan voor 12 maanden en wordt - indien niet 6 weken van te voren opgezegd - automatisch verlengd voor een periode van 12 maanden.


Ons assurantiekantoor heeft in maart 2000 (naast in 1999 gestart te zijn met ACE Vakantiewoningen) ook het initiatief genomen tot de oprichting van de "Vakantie" SiteRing.

De "Vakantie"SiteRing is een netwerk van websites die een directe relatie met het thema 'vakantie' hebben. Op de homepage (of op de eerste Nederlandstalige pagina) van iedere deelnemer aan de ring staat het deelnameschermpje. Doelgroep zijn vooral Internetters die graag surfen en zich willen laten verrassen en binnen de "Vakantie" SiteRing ideeën willen op doen voor een volgende vakantie. Zij surfen binnen de Ring via de deelnameschermpjes. Een attractieve manier dus voor eigenaren van vakantieaccommodaties om meer bezoekers op hun website te krijgen.

Via de link op onderstaand schermpje kunt u uw vakantiesite toevoegen.


De Ringbeheerder (Leendert Smit van Smit Consult Assurantiën) behoudt zich overigens het recht voor sites voor de "Vakantie" SiteRing te weigeren; met name als deze niet direkt iets van doen hebben met het thema 'vakantie' dan wel gelieerd zijn aan de verzekeringsbranche. Deelnemers die 14 dagen na aanmelding het deelnameschermpje nog niet op hun homepage (of de eerste Nederlandstalige pagina) hebben geplaatst, worden overigens uit de "Vakantie" Sitering verwijderd, omdat niet plaatsing geweld doet aan de Ringgedachte.


SiteRing hosted by Bravenet.com
Bravenet SiteRing De "Vakantie" SiteRing :
een netwerk van vakantie-sites
Voeg uw vakantiesite toe
aan de "Vakantie" SiteRing

Volgende Site
Vorige Site
Kies willekeurig een Site
Laat alle sites zien
Dit is de aanmeldingspagina voor verhuurders
voor een gratis advertentie op de website van:
ACE Vakantiewoningen
Ringsponsors:
auto-pechhulp.nl
annuleringsverzekeringen.org


Naar de homepage van ACE Vakantiewoningen