FastCounter by LinkExchange
Aantal bezoekers sinds 19 februari 1999


"ACE VAKANTIEWONINGEN" voor uw vakantiewoning in
Groot BrittanniŽEn Smit Consult AssurantiŽn voor uw Elvia annulerings- of reisverzekeringZOEK HIER NAAR EEN VAKANTIEWONING, BUNGALOW OF VAKANTIEHUIS VOOR UW HERFST-, WINTER-, KROKUS-, OF ZOMERVAKANTIE IN GROOT BRITTANNIň
Met de toetscombinatie 'Ctrl -f ' kunt u heel gemakkelijk een advertentie op deze pagina opzoeken. Wilt u bij voorbeeld zoeken op aantal personen? Geeft dan als zoekopdracht "pers" (aanhalingstekens niet vermelden!). U kunt dan naar ieder woord springen waar het woord "pers" in voorkomt. Met namen moet u voorzichtig zijn. Soms kan de spelling net iets anders zijn. Beter is het om dan alleen het begin van een woord te vermelden; de rubriek 'identieke hoofdletters' moet blanko zijn.
NB: woorden of zinnen die in een advertentie een kleurtje hebben (doorgaans blauw) Ťn onderstreept zijn, zijn directe links naar een achterliggende website met uitgebreidere informatie. Door op het onderstreepte zinsdeel te klikken wordt een nieuw scherm geopend met de website van de verhuurder. Ziet u het woord 'e-mail' staan in een kleurtje en onderstreept dan kunt u deze aanklikken, waarna zich een schermpje opent waarbinnen u een e-mailbericht kunt aanmaken


Zowel voor uw zomervakantie als voor een korte tussendoor-vakantie kunt u rechtstreeks bij de verhuurder terecht voor informatie of boeking.

"ACE Vakantiewoningen" is onderdeel van Smit Consult AssurantiŽn en is een gratis platform tussen aanbieders van vakantiewoningen en Nederlandse en Belgische vakantiegangers die per auto op vakantie gaan en een vakantiewoning, bungalow, vakantiehuisje, e.d. zoeken.

Voor informatie of boekingen doet u als huurder rechtstreeks zaken met de (doorgaans particuliere) verhuurders of met hun verhuuragentschappen. ACE Vakantie-woningen noch Smit Consult AssurantiŽn aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele feitelijke onjuistheden in de advertentie-teksten, zoals die zijn aangeleverd door de betreffende verhuurder of ontleend zijn aan een toegezonden brochure.

Het aanvragen van uw annuleringsverzekering (en ook van uw reisverzekering) kunt u online doen; een annuleringsverzekering moet altijd aangevraagd worden binnen zeven dagen na boeking van uw vakantie-accommodatie !!Bent u verhuurder van een vakantiewoning, appartement, chalet, bungalow, sta-caravan, enz . (of van meerdere accommodaties) ? Dan kunt u gratis uw verhuuraanbod op deze site laten plaatsen . Klik hier voor meer informatie


Voor eventuele Nederlandstalige buitenlandse bezoekers: het landennummer van Nederland is 31; bij het kengetal (areacode) de nul weglaten. Dus: 030-6340715 wordt dan: 31-30-6340715.

Als u een verhuurder belt, faxed of e-mailt voor informatie of boeking, dan stellen we het zeer op prijs als u daarbij te kennen geeft dat u dit doet naar aanleiding van zijn of haar advertentie bij "ACE Vakantiewoningen" op Internet !


Find/Book a Flight

Zoek hier online uw goedkoopste vliegticket, bootticket huurauto of hotel

Plan hier de route naar uw vakantiebestemming met de Michelin Routeplanner


Vlaams-Nederlandse woordenlijst: In BelgiŽ heeft men voor bepaalde voorwerpen soms een wat andere benaming dan in Nederland; om wederzijdse advertenties goed te kunnen lezen hebben we daarom de volgende beknopte woordenlijst samengesteld:
lavabo=wastafel, microgolf=magnetron, kuisen=schoonmaken, verdiep=verdieping of etage, parking=parkeerplaats, kontakteren= kontakt opnemen terras=balkon (of terras indien op begane grond)Op deze pagina zit copyright. Gehele of gedeeltelijke overname van teksten of advertenties voor publikatie, in welke vorm dan ook, is uitdrukkelijk NIET toegestaan. Misbruik zal in voorkomend geval met alle juridische mogelijkheden bestreden worden.

Niet gevonden wat u zocht? Klik dan hier en zoek bij Bungalow.Net naar een vakantiewoning in Groot-BrittanniŽ!
Bestel online boeken (bijvoorbeeld over uw vakantieland of een gezellig leesboek voor in de vakantie) , CD's , DVD's en cadeau's bij het fameuze bol.com Levering doorgaans binnen 2 dagen. Klik op de button.
bol.com levert binnen 2 dagen
Als u een verhuurder belt, faxed of e-mailt voor informatie of boeking, dan stellen we het zeer op prijs als u daarbij te kennen geeft dat u dit doet naar aanleiding van zijn of haar advertentie bij "ACE Vakantiewoningen" op Internet !


Bent u een particuliere verhuurder van een vakantiewoning, bungalow, sta-caravan, enz . (of van meerdere accommodaties) ? U kunt dan gratis uw verhuuraanbod op deze site laten plaatsen;

NB Huurders: voor informatie over accommodaties of voor boekingen dient u rechtstreeks met de verhuurders kontakt op te nemen en niet met ACE Vakantiewoningen!MiniAds.nl
MiniAds.nlLid van het Holland HyperBanner NetwerkNaar de homepage van ACE VakantiewoningenZowel uw ELVIA Annuleringsverzekering als uw Reisverzekering kunt u on-line bij Smit Consult AssurantiŽn aanvragenSiteRing hosted by Bravenet.com
Bravenet SiteRing De "Vakantie" SiteRing :
een netwerk van vakantie-sites
Voeg uw vakantiesite toe
aan de "Vakantie" SiteRing

Volgende Site
Vorige Site
Kies willekeurig een Site
Laat alle sites zien
Dit is de Groot-BrittanniŽpagina van de website van:
ACE Vakantiewoningen
Ringsponsors:
hogerente.nl
annuleringsverzekeringen.org