SMIT CONSULT ASSURANTIËN: NET ALS MONDIAL ASSISTANCE:
"ALS EEN GOEDE BUUR IN TIJD VAN NOOD" (ook voor inwoners van BelgiŽ en grensregio Duitsland)

Wereldwijd marktleider op het gebied van reisverzekeringen en hulpverlening


Leendert Smit van Smit Consult AssurantiŽn, specialist in reisverzekeringen en annuleringsverzekeringen


Vergal straks uw vakantieplezier niet !


Laat u EERST INFORMEREN over de verschillende soorten annulerings- en reisverzekeringen en vraag daarna online de annuleringsverzekering of reisverzekering van uw keuze bij ons aan


 

 

WIE OF WAT IS SMIT CONSULT ASSURANTIËN?Smit Consult Assurantiën in Houten is een onafhankelijk assurantietussenpersoon.

We zijn gespecialiseerd in het adviseren in en het afsluiten van annulerings- en reisverzekeringen.

Zo kunnen bijvoorbeeld ook inwoners van hťťl BelgiŽ (ongeacht nationaliteit) en Nederlanders woonachtig in de grensregio Duitsland (= max 100 km van de NL-grens) de verzekeringen van Mondial Assistance (Nederland) via ons kantoor afsluiten. Ook zij krijgen op een doorlopende reisverzekering bij ons kantoor jaarlijks 10% korting op de premie ! Voor de talrijke Belgische cliŽnten hebben we zelfs een bankrekening bij de Fortisbank in BelgiŽ.

WAAROM KOZEN WIJ VOOR MONDIAL ASSISTANCE als verzekeringsmaatschappij om reis- en annuleringsverzekeringen onder te brengen ?

Voor reis- en annuleringsverzekeringen hebben we gekozen voor één bepaalde verzekeringsmaatschappij: Mondial Assistance

Omdat u daarmee naar onze mening het beste af bent. Mondial Assistance is namelijk wereldwijd marktleider op het gebied van reisverzekeringen en hulpverlening En mťťr van hetzelfde heeft geen toegevoegde waarde, terwijl in voorkomend geval de salesafdeling van Mondial Assistance ons uitstekende ondersteuning biedt bij gecompliceerde aanvragen.

Een reis- of een annuleringsverzekering is overigens niet zo maar een verzekering. Het is specialistenwerk. Dat wordt maar al te goed duidelijk als u een alarmcentrale van een grote reisverzekeraar zou bezoeken. Dan wordt helder dat een reis- en annuleringsverzekering het beste bij een daarin gespecialiseerde verzekeringsmaatschappij afgesloten kan worden.

Want een reisverzekering moet u vooral afsluiten vanwege de uitgebreide hulpverlening die wordt geboden bij calamiteiten (en niet zozeer vanwege de reisbagage).

Een annuleringsverzekering zorgt ervoor dat u uw huur-of reissom geheel of gedeeltelijk terug krijgt als u door een gedekte gebeurtenis niet op vakantie kunt of uw vakantie voortijdig moet afbreken. [Heeft u een 'dure' vakantie, kijkt u dan eens naar de "DubbelZeker" - verzekering: een annuleringsverzekering waarbij u (voor een half procent meer aan premie) bij tussentijds moeten afbreken van uw dure vakantie (bij een gedekte gebeurtenis) toch de volledige reis-of huursom terug krijgt].

Om misverstanden te voorkomen: niet elke gebeurtenis waardoor iemand zijn vakantie annuleert of afbreekt is een gedekte gebeurtenis. Een annuleringsverzekering dekt namelijk niet de annuleringsschade af van ŗlle calamiteiten die een mens kan overkomen; om een paar voorbeelden te noemen die door de annuleringsverzekering van Mondial Assistance (Nederland) niet gedekt worden: annuleren, vertraging oplopen of afbreken van de vakantie wegens weersomstandigheden, files, blokkades van wegen door vrachtwagens e.d., stakingen, lege benzinepompen, uitraken van de verkering (tenzij langer dan een jaar samenwonend) , een negatief reisadvies voor een bepaald land door Buitenlandse Zaken of vertraging door reparaties onderweg van de auto zijn - hoe triest ook voor betrokkenen - bij de annuleringsverzekering niet gedekte gebeurtenissen.

Dit is niet alleen het geval bij Mondial Assistance, maar ook bij alle andere verzekeringsmaatschappijen.

Gedekte gebeurtenissen (onder bepaalde voorwaarden) zijn bij Mondial Assistance bijvoorbeeld wŤl: ziekte, overlijden, echtscheiding, werkloosheid, en verplichte herexamens en nog een aantal andere zaken. Ziekte, operatie of overlijden van een verzekerde of een directe verwant is overigens de meest voorkomende oorzaak voor annulering of afbreking van de vakantie. Jaarlijks keren we dan ook namens Mondial Assistance enkele tienduizenden Euro's uit wegens annulering of afbreking door een wŤl gedekte gebeurtenis.

Een annuleringsverzekering is dus wel degelijk zinvol, ook al is er geen dekking voor ŗlle calamiteiten die u kunnen nopen tot annuleren of afbreken van uw vakantie. (Mondial Assistance heeft overigens veelal een uitgebreidere dekking dan veel andere maatschappijen. Het is zinnig - als u een annuleringsverzekering bij een andere maatschappij wilt afsluiten - om de verzekeringsvoorwaarden te vergelijken, als u die tenminste van andere verzekeraars krijgt. Want dat is - zeker niet bij direct writers - altijd het geval. Je koopt dan een product zonder te weten waarvoor je je precies verzekerd hebt. Bij Mondial Assistance en bij ons zijn alle voorwaarden van Mondial Assistance te downloaden.

Verwart u overigens een annuleringsverzekering niet met een reisverzekering. Dat zijn twee verschillende soorten verzekeringen.

Zodra we bericht hebben van Mondial Assistance dat uw schade geheel of gedeeltelijk voor vergoeding in aanmerking komt, dan maken we meteen de volgende dag de vastgestelde schadevergoeding over. We schieten uw schadevergoeding - bij wijze van service - dus voor, zodat u zo snel mogelijk uw geld heeft. Doorgaans kan een en ander al plaats vinden binnen een maand na de schade-aangifte.Waarom kiezen wij voor de reisverzekeringen van Mondial Assistance (Nederland)?
Mondial Assistance (Nederland) heeft via zijn alarmcentrale in Amsterdam maar op liefst 33 alarmcentrales in 28 landen - dus wereldwijd - medewerkers klaar staan om u te helpen als dat nodig is.

Via de alarmcentrale in Amsterdam is met een reisverzekering van Mondial Assistance (niet voor niets wereldwijd marktleider op het gebied van reisverzekeringen en hulpverlening) hulp ter plaatse dus altijd snel geregeld. (Ook inwoners van hťťl BelgiŽ en Nederlanders woonachtig in de grensregio Duitsland kunnen trouwens de annulatie- en reisverzekeringen van Mondial Assistance (Nederland) bij ons afsluiten !) (ook zij krijgen bij ons kantoor op een doorlopende reisverzekering jaarlijks 10% korting op de premie !)

Met een reisverzekering van Mondial Assistance weten we als onafhankelijk assurantietussenpersoon dus zeker dat u in uitstekende handen bent: waar ook ter wereld. Mede dankzij de alarmcentrale in Amsterdan en die andere 32 alarmcentrales die wereldwijd voor u klaar staan.Bent u gewend met de auto op vakantie te gaan in Nederland of in het buitenland en wilt u ergens een bungalow, vakantiewoning of studio huren, kijkt u bij de volgende honderden met ons samenwerkende verhuurders.U vindt er altijd wat van u keuze

Houdt u meer van kamperen? Kijkt u dan op het Kampeernet en op de Europa Campinggids.


DE PRODUKTEN VAN MONDIAL ASSISTANCE (NEDERLAND)
Mondial Assistance (Nederland) heeft op dit moment de volgende produkten op de markt, die zowel door Nederlandse als door Belgische vakantiegangers (en door Nederlanders in de grensregio Duitsland) afgesloten kunnen worden. (nb Belgen kunnen de premie betalen op onze rekening bij de Fortis-bank in BelgiŽ; daardoor worden moeilijke procedures voor het overmaken van geld naar Nederland vermeden. Nederlanders in Duitsland dienen via een Nederlandse bank- of girorekening te kunnen betalen)

Op de meeste verzekeringen kunt u direkt doorklikken voor het dekkingsoverzicht, voor een premieberekening of voor het online aanvragen van de gewenste verzekering. U kunt natuurlijk ook bellen (030-6340715 of vanuit het buitenland +31-30-6340715) of e-mailen (smitcons@planet.nl).


Het aanvragen van de verzekeringen gaat altijd via tussenpersonen die met Mondial Assistance samenwerken, zoals ons bedrijf, Smit Consult Assurantiën, dŤ Reisverzekeringspecialist. Maar ook dat gaat simpel. Klik op de door gewenste reis- of annuleringsverzekering. U kunt dan de premie berekenen, het dekkingsoverzicht bekijken en de verzekering rechtstreeks via Internet bij ons aanvragen.
Of mail ons: smitcons@planet.nlSmit Consult AssurantiŽn is aangesloten bij het Klachteninstituut FinanciŽle Dienstverlening (Kifid)


SiteRing hosted by Bravenet
Bravenet SiteRing De "Vakantie" SiteRing:
een netwerk van vakantie-sites
Voeg uw vakantiesite toe
aan de "Vakantie" SiteRing

Volgende Site
Vorige Site
Kies willekeurig een Site
Laat alle sites zien
Dit is de website van:
Smit Consult AssurantiŽn
uw reisververzekeringsspecialist
Ringsponsors:
auto-pechhulp.nl
annuleringsverzekeringen.org


Disclaimer: Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten ontleend worden

© 2005 t/m 2008: Smit Consult AssurantiŽn